PORT SAID

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1225 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Port Said. Meer weten? Ontdek meer

4 okt 2022 om 7:08 De bezorging krijgt 2 sterren dit omdat de bezorgster voordat ze de pizza afleverde aan de deur eerst alles observeerde binnen toen ik de deur open deed. Was erg vreemd, vervelend en kwam ook erg raar over.
1 okt 2022 om 23:36 We moesten echt lang wachten en dan hebben we laat op de avond pas besteld en toch duurde het nog anderhalf uur. De kids hadden echt reuze honger!
1 okt 2022 om 20:53 Veel te lang moeten wachten anderhalf uur.
1 okt 2022 om 19:33 Heerlijk weer.
1 okt 2022 om 10:48 Goed
29 sep 2022 om 7:38 Helaas deze keer minder. Er zaten enkele stukjes shoarma door mijn gerecht waarbij ik enkel doner besteld had.
27 sep 2022 om 22:34 Top !
23 sep 2022 om 20:50 Aangegeven zonder ui. Vervolgens zit er een kilo uien in.
23 sep 2022 om 18:14 I order burger menu and i got only a frozen beef burger, no bread, no cheese like litterly the beef only in a bag and its frozen beef not freshly made and it cost 6 €. Oh i got fries next to the beef thats it!!! The turkish pizza is also frozen SUCKS
21 sep 2022 om 5:25 Goed eten, netjes verpakt,goed op temperatuur en goede hoeveelheid.
17 sep 2022 om 22:57 De kwaliteit van de shoarma is weer terug naar het oude niveau, dus weer super lekker. De porties zijn super groot, en de prijs ondanks de situatie gewoon goed.
16 sep 2022 om 20:34 Consistently delicious and on time!!!