PORT SAID

PORT SAID 100% halal

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 996 beoordelingen
26 okt 2021 om 21:25 Perfect eten, zoals altijd.
26 okt 2021 om 21:12 Er zat saus op de salade hoewel ik had aangegeven geen saus te willen hebben. Hierdoor kon ik de salade niet eten.
24 okt 2021 om 18:22 Als er een klacht van vaste klant komt die van de 50 bestellingen 1 keer niet tevreden is dan verwacht ik die ene keer minimaal een excuses ipv geen reactie of dat mijn klacht niet serieus genomen wordt. Zo verlies je klanten.
23 okt 2021 om 8:49 Bezorging was snel. Maar pizza niet helemaal gaar en saus vergeten waar ik extra voor betaald had
20 okt 2021 om 19:53 Het eten was weer heerlijk ! Dankjewel Port Said!
19 okt 2021 om 22:50 Heerlijk eten goed verzorgd klasse
17 okt 2021 om 7:54 Pizza Margherita is eigenlijk altijd goed als bij Port Said, maar deze keer niet. Jammer. De rest was prima naar wens.
16 okt 2021 om 18:23 Vandaag helaas een slechte ervaring. Koude bleke kebab, koude en slappe friet. Niet wat we van jullie gewend zijn.
16 okt 2021 om 7:52 Het eten en de bezorging was uitstekend.
15 okt 2021 om 10:08 De calzone was royaal, goed gevuld en heel lekker. Vriendelijken vlotte bezorging.
13 okt 2021 om 11:53 Pizza zonder kaas besteld, gekregen met kaas… pizza kunnen weggooien
11 okt 2021 om 23:12 Weinig smaak