PORT SAID

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1328 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Port Said. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2023 om 20:16 Heel lekker eten!
4 feb 2023 om 20:44 Zoals altijd heerlijk
29 jan 2023 om 19:18 Eten was lekker. Op tijd gebracht en warm. Helaas de verkeerde sausjes geleverd. En geen broodjes bij de shoarma. Gezien de prijs die je betaalt verwacht je anders.
29 jan 2023 om 10:51 Het was al 0:30 en wij hadden honger! Pizza en broodje Doner besteld, binnen 20 minuten bezorgd en het was echt overheerlijk!
28 jan 2023 om 20:33 eten was prima alleen helaas 1,5 uur moeten wachten
27 jan 2023 om 20:08 Was warm en smakelijk. Helaas 90+ min moeten wachten. Maar dat heb je op vrijdagavond en 17.30 uur bestellen. Voor de rest top.
26 jan 2023 om 11:41 Bolognese pizza was deze keer echt vies. Lijkt wel of iemand zich vergist heeft of niet weet hoe die normaal door Port Said gemaakt wordt of ingrediënten op. Jammer!
23 jan 2023 om 3:40 Het eten was lekker. De bezorger was er 25 minuten eerder dan aangegeven! Ook was deze bezorger ontzettend vriendelijk!
22 jan 2023 om 19:58 Extra portie frietjes besteld. Deze hebben we niet gekregen helaas
19 jan 2023 om 20:13 Heerlijk eten ( souflaki schotel en döner speciaal pizza). Snelle bezorging ! Vriendelijke bezorger !
19 jan 2023 om 12:20 Prima
16 jan 2023 om 10:48 Helaas net als vorige keer niet warm genoeg. Lauw.